Més Nadal a Barcelona : Servei de Premsa

Més Nadal a Barcelona

28/11/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

 

Barcelona es convertirà en “La Ciutat del Nadal” durant 40 dies amb centenars d’activitats a tots els districtes i especial incidència en el centre de la ciutat i els grans eixos comercials, seguint en tot moment les indicacions que les autoritats sanitàries marquin en cada moment

La programació nadalenca inicia aquest any un nou model, amb un comissariat artístic unificat, noves propostes d’esdeveniments i un mateix fil narratiu per al conjunt d’activitats a la ciutat

La campanya de Nadal de Barcelona té dos grans objectius: impulsar l’activitat comercial ajudant a la sostenibilitat del sector i proposar un extens programa d’activitats de qualitat per acompanyar el conjunt de la ciutadania en unes festes que seran especialment emotives

Plaça Catalunya acollirà el nou Festival de Nadal de Barcelona amb propostes escèniques i musicals als matins, vespres i nits, i Plaça Universitat homenatjarà els barcelonins i barcelonines amb una instal•lació lumínica

“Sons de Nadal” portarà 100 concerts sorpresa de jazz clàssic a 50 ubicacions de la ciutat. Es farà sense avis previ i de pocs minuts per evitar l’efecte crida

 

Descarregar dossier en format PDF

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
nadal/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina