Xavier Marcé participa al lliurament de certificacions WeRespect : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa al lliurament de certificacions WeRespect

30/11/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 1 de desembre, a les 11:00 hores (via telemàtica), el regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, participa en l’acte de lliurament de les distincions WeRespect, promogudes per Apartur, Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona, i Roomonitor, dedicada a les solucions tecnològiques de monitorització del soroll en allotjaments vacacionals. En l’acte hi participaran, juntament amb el regidor, Enrique Alcántara, president d’Apartur; Ignacio Suárez, director general de Roomonitor; Mònica Casañas, manager regional d’Espanya i Portugal d’Airbnb; i Xavier Suñol, director de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona.
Les certificacions Werespect premien els establiments turístics que acompleixen un seguit de requisits per reduir la contaminació acústica de l´habitatge, vetllen i promouen l’ús responsable de l’aigua i l’energia, la separació de residus i per la convivència amb el veïnat.

Paraules clau

apartaments turístics/ soroll/ sostenibilitat/ turisme/ WeRespect/