Joan Ramon Riera participa en la jornada sobre el dret a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa en la jornada sobre el dret a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat

02/12/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 3 de desembre, a les 10.30 hores (Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, carrer Comerç, 36, Sala Calidoscopi), el regidor i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, donarà la benvinguda a la jornada “El dret a l’autonomia personal en temps de coronavirus”. A les 10.45 participarà en la primera taula de debat sobre l’impacte de la Covid-19 en les persones amb discapacitat. La jornada es realitza de manera virtual i cal inscripció prèvia.

Aquesta jornada se celebra amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu és crear un espai de conferències i reflexió sobre l’impacte de la Covid-19 i el paper de la tecnologia al servei dels drets en les persones amb discapacitat amb la intervenció de persones expertes procedents del món associatiu, universitari i de l’administració.

A més, l’Ajuntament presentarà tres vídeos de sensibilització on s’hi expliquen històries d’autonomia personal, per trencar estigmes i reivindicar el dret a una vida independent.

Programa de la jornada “El dret a l’autonomia personal en temps de coronavirus”

Inscripció a la jornada “El dret a l’autonomia personal en temps de coronavirus” 

 

Enlllaç als vídeos:

El Roger té dret a una vida independent:

La Ruth té dret a una vida independent:

La Paula té dret a una vida independent:

 





Paraules clau

persones amb discapacitat/