L’alcaldessa presideix l’acte ‘Barcelona Demà: reptes i missions per a la metròpoli del 2030’ : Servei de Premsa

L’alcaldessa presideix l’acte ‘Barcelona Demà: reptes i missions per a la metròpoli del 2030’

02/12/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 3 de desembre, a les 13.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte ‘Barcelona Demà: reptes i missions per a la metròpoli del 2030’, 14è Consell General del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), que aprovarà el procés per elaborar un nou pla estratègic que farà front als grans reptes urbans del segle XXI.

 

Anglès

 

 

Català

 

 

 

L’acte comptarà amb la participació de l’economista Mariana Mazzucato. Considerada una de les pensadores en innovació més importants actualment, és catedràtica d’Economia de la Innovació del University College de Londres, fundadora i directora de l’Institute for Innovation and Public Purposee (IIPP) i, des de fa un mes, és presidenta del nou Consell sobre l’Economia de la Salut per a Tothom de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Mazzucato ha estat convidada a l’acte per explicar un nova manera de fer front a la complexitat dels reptes actuals, accentuats ara per la pandèmia de la covid-19.

A l’acte també hi intervindran el regidor de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona i president de la Comissió Executiva del PEMB, Jordi Martí, la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, la presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà, i el coordinador general del PEMB, Oriol Estela. La periodista Ruth Gumbau moderarà l’acte.

Més informació





Paraules clau

2030/ ciutat/ futur/