La Fàbrica de Reis obrirà a Fabra i Coats, a Sant Andreu, i tornarà a desvetllar aquest any alguns dels secrets de la nit més màgica de l’any : Servei de Premsa

La Fàbrica de Reis obrirà a Fabra i Coats, a Sant Andreu, i tornarà a desvetllar aquest any alguns dels secrets de la nit més màgica de l’any

06/12/2020



Temps estimat de lectura: 3 minuts

La visita es podrà fer amb cita prèvia, i s’han establert tot un seguit de mesures anti-Covid, per tal de fer segura

La Fàbrica dels Reis d’Orient situada al recinte de Fabra i Coats, al districte de Sant Andreu, tornarà a obrir al públic això si, aquest any adaptant-se a la situació generada per la pandèmia de la Covid-19. Per això, ho farà amb mesures especials de seguretat i control per tal de complir amb els protocols que marquen les autoritats sanitàries i perquè la visita sigui totalment segura. Les dates en què es podrà visitar la màgica factoria seran els dies 28, 29 i 30 de desembre, i el 2, el 3 i el 4 de gener. Les visites es faran a les tardes, a partir de les 16.00h i fins les 21.00h i aquest any caldrà reservar prèviament l’entrada per poder entrar al recinte. Però un any més, aquesta misteriosa fàbrica desvetllarà a aquells que estiguin ben atents alguns dels secrets més ben guardats sobre la nit més màgica de l’any.

En aquesta ocasió el fil conductor de la visita serà el gran misteri que s’amaga en els somnis escrits en les cartes que la mainada envia als Reis d’Orient: la màgia de la il·lusió i del desig de jugar.

Un recorregut per l’aparcament màgic de les carrosses reials, el moll del reciclatge, el magatzem fantàstic i el centre logístic, l’oficina de correus i el pati del finestral  mostrarà als visitants els trucs i engranatges, l’enorme planificació i la feina conjunta que fan possible la nit del 5 de gener tothom rebi el seu regal.

 

 

Un any més, la Fàbrica dels Reis, un muntatge creat per L’Espectacleria, compta amb la participació d’entitats i associacions del Districte de Sant Andreu, així com la col·laboració i implicació de tres projectes residents, propis de la Fàbrica de Creació de Fabra i Coats. Aquesta participació es materialitza amb la inclusió en el projecte, i barrejats amb els professionals, d’altres artistes, animadors i animadores, i monitors i monitores amateurs, procedents de quatre entitats: la Fundació TriniJove, l’Espai Jove Garcilaso, Amputats Sant Jordi, i Femarec.

Per altra banda, aquest projecte no oblida la necessitat de generar consciència sobre la manca de recursos i sobre la necessitat de tenir cura del planeta i de crear joguines d’una manera sostenible, i per això un any més, la Fàbrica de Reis serà també un punt de recollida de les joguines que la mainada podrà portar perquè ja no les utilitza,  joguines que un cop reparades i renovades a la mateixa fàbrica, podran tenir una segona vida en mans d’altres infants.

 

Imatges:

https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2020/12/fabrica-reis-dorient-27-12-19.SA-80-scaled.jpg

https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2020/12/fabrica-reis-dorient-27-12-19.SA-54-scaled.jpg

https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2020/12/fabrica-reis-dorient-27-12-19.SA-22-scaled.jpg

 

 

 

 





Paraules clau

Fabra i Coats/ Fàbrica dels Reis d’Orient/ Sant Andreu/