[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] En marxa la campanya “Desembre cultural als hotels de Barcelona” : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] En marxa la campanya “Desembre cultural als hotels de Barcelona”

09/12/2020Temps estimat de lectura: 4 minuts

L’Ajuntament de Barcelona col·labora en l’acció organitzada pel Gremi d’Hotels de Barcelona, amb el suport d’Events, on 24 hotels de la ciutat acolliran, a partir del 10 de desembre, propostes culturals locals: actuacions musicals i teatrals, gastronòmiques i de benestar, i espectacles familiars

A partir del dijous 10 de desembre, 24 hotels de Barcelona prendran part a l’acció “Desembre cultural als hotels de Barcelona”, organitzada pel Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport d’Events.

L’acció neix amb la voluntat de reactivar i dinamitzar els espais dels hotels de la ciutat i, atreure el públic local amb propostes culturals variades, que es mouran entre les actuacions musicals i teatrals, les gastronòmiques i de benestar i, els espectacles familiars.

L’acció pretén així mateix, donar suport als artistes i a la cultura local. En aquest sentit, les formacions que actuaran al llarg d’aquests dies són locals i, en bona part, tenen la seva base en les principals escoles artístiques de la ciutat, com ara el Taller de Músics.

Trobarem cantautores com la Meritxell Nedderman, la Sara Terraza o la Gessamí Boada  i formacions com el Quartet Mèlt, Saphie Wells & The Swing Cats, Ganzá o Beat Voices, entre d’altres.

A banda de la programació musical també hi haurà l’opció de participar en tallers de cuina o en sessions de benestar.

Per al Director del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals, “Aquesta acció és molt important. Arriba en un moment especialment dramàtic pel sector hoteler de la ciutat i per la ciutadania en general” però afirma que “Malgrat tot, no defallim. Seguim apostant, com venim fent des de fa anys, per acostar-nos als nostres veïns amb espais i propostes molt singulars i apostant i recolzant sempre la cultura local de Barcelona. En aquest sentit, agraïm la col·laboració que ens presta sempre la Regidoria de Turisme i Indústries creatives de l’Ajuntament de Barcelona”.

Manel Casals afegeix que “Aquests 24 hotels participants són una bona mostra de la nostra vocació de servei i de les nostres immenses ganes de treballar, amb responsabilitat, per recuperar poc a poc la normalitat. Convidem a tots els ciutadans a participar i gaudir d’aquesta acció”.

Per al primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, “aquesta és una mesura vital per donar vida als establiments hotelers de la ciutat, amb activitats culturals que respectin totes les mesures sanitàries i alhora permetin obrir els hotels a la ciutat i generar un vincle amb la ciutadania”. Collboni ha recordat que l’hoteler és un dels sectors afectats més directament per la crisi Covid d’enguany, que ha viscut en primera persona la baixada del turisme a la ciutat, i ha explicat que “des de l’Ajuntament de Barcelona, volem contribuir a generar activitat en aquests espais de la ciutat, de manera que repercuteixi en posar activitat, ocupació i cultura en aquests establiments, alhora que permetrà molts barcelonins i barcelonines conèixer aquests espais fins ara desconeguts per a molts”.

El regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, ha destacat que amb aquesta iniciativa “aprofitem uns espais i una activitat com l’hotelera que té capacitat per organitzar, acollir i oferir espectacles i propostes culturals amb seguretat i qualitat, i obrim aquesta oferta al públic local, que és prescriptor i hi conviu durant tot l’any, en una acció que espero sigui un precedent de les possibilitats que poden oferir els establiments hotelers de la ciutat més enllà d’aquesta crisi”. Per a Marcé, “la col·laboració amb el Gremi d’Hotels de Barcelona és una nova mostra, després de la iniciativa d’Hotel Salut, que els hotels no viuen d’esquenes a la ciutat i poden ser grans aliats de l’activitat econòmica, cultural i social de Barcelona”.

 

Agenda d’activitats

Tot el programa d’activitats està disponible al web www.mesqhotels.cat.

Les activitats tindran lloc a partir del dia 10 de desembre i fins a finals de mes.

Es podrà accedir a les activitats gratuïtament, fins a completar l’aforament.

 

Mesures de seguretat i sanitàries

Es respectaran i s’exigirà a totes les persones participants, el compliment de totes les mesures de seguretat i sanitàries pertinents.

 

Els hotels participants són els següents:

Hotel Arts Barcelona

El Palace Barcelona

Monument Hotel

España Ramblas

Gallery Hotel

Pulitzer Barcelona

Claris Hotel & Spa GL

Renaissance Barcelona Hotel

Hotel The Serras

Majestic Hotel & Spa Barcelona

Duquesa de Cardona

Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton

Catalonia Barcelona Plaza

Hotel Barcelona 1882

Tryp Barcelona Apolo

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

Hilton Diagonal Mar Barcelona

Axel Hotel Barcelona & Urban Spa

Gran Hotel Havana

Hotel Cotton House

Casa Bonay

H10 Casa Mimosa

Hotel Miramar Barcelona

Negresco Princess

 

Programa complert d’activitats

Es pot descarregar fent clic aquí

 

Imatges de recurs

En el següent enllaç podeu descarregar imatges de recurs de la campanya – https://fromsmash.com/Fotos-Desembre-Cultural-als-hotels-de-Barcelona

 

Enllaços relacionatsCompartiu aquest contingut

Paraules clau
cultura/ hotel/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina