La Guàrdia Urbana desallotja una festa multitudinària en un bloc d’apartaments turístics al districte d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana desallotja una festa multitudinària en un bloc d’apartaments turístics al districte d’Horta-Guinardó

09/12/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Es van interposar 265 denúncies per no complir les mesures de seguretat sanitàries relacionades amb la COVID-19

El passat 7 de desembre, poc després de les 03:30 de la matinada la Guàrdia Urbana va rebre un avís per molèsties en un edifici de pisos turístics de lloguer situats en el districte d’Horta-Guinardó.

Quan els agents van arribar al lloc van observar persones en els balcons de l’immoble cridant i ballant. En el lloc estava el gestor dels pisos turístics que va manifestar que l’immoble hauria d’estar buit en la seva totalitat ja que no hi havia cap reserva vigent.

La Guàrdia Urbana va demanar la presència de més patrulles degut  a la gran afluència de persones a l’edifici, i acompanyats pel gestor dels pisos van accedir a l’immoble on van  comprovar que les portes dels 12 apartaments havien estat manipulades. A l’interior van localitzar a 49 persones, tres d’elles menors d’edat, que no respectaven les mesures sanitàries establertes.

Els agents van observar que les estances havien patit nombrosos danys, tant en el mobiliari com a les parets, i també restes de menjar i begudes.

En total la Guàrdia Urbana va interposar un total de 265 denúncies per no complir les mesures sanitàries relacionades amb l’emergència sanitària.

 

 

 

 

 





Paraules clau

prevenció/ seguretat/