Barcelona marca les prioritats per captar fons europeus i assolir un nou model de ciutat més sostenible ambientalment, socialment i econòmicament : Servei de Premsa

Barcelona marca les prioritats per captar fons europeus i assolir un nou model de ciutat més sostenible ambientalment, socialment i econòmicament

15/12/2020

Neix el pla municipal per a maximitzar la captació de recursos del Fons de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea

Barcelona prioritzarà els projectes al voltant de 7 eixos estratègics: impuls de l’economia; mobilitat sostenible; transició digital justa; aposta per les renovables i la rehabilitació; enfortiment de la innovació i el coneixement; desplegament d’infraestructures sanitàries i socials, i recuperació de la natura a la ciutat

La secretaria tècnica creada per captar fons europeus del programa Next Generation EU treballa ja orientada a configurar, amb la injecció europea de fons i conjuntament amb els actors de la ciutat, un pla consensuat, per recuperar l’economia i transformar la ciutat, i per a les persones

 

 

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

Descarregar document relacionat en format PDFCompartiu aquest contingut