Jordi Martí i Gemma Tarafa presenten el Baròmetre semestral de Barcelona : Servei de Premsa

Jordi Martí i Gemma Tarafa presenten el Baròmetre semestral de Barcelona

23/12/2020Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 24 de desembre, a les 12.00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el regidor de Pressupostos i Presidència, Jordi Martí, presentarà els resultats del Baròmetre semestral de Barcelona. Estarà acompanyat de la Regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, i del director de l’Oficina Municipal de Dades, Màrius Boada.

El Baròmetre és una enquesta de periodicitat semestral prevista en el Pla d’Estudis Sociològics 2020-2023. Inclou aspectes polítics i també consta d’un apartat amb preguntes d’actualitat que en aquest baròmetre estan relacionades amb la crisi de la Covid-19.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/ajbcnpremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Paraules clau

Baròmetre semestral de Barcelona/