Ada Colau participa en la presentació de la Marató de Donants de Sang de Catalunya : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la presentació de la Marató de Donants de Sang de Catalunya

31/12/2020

Dilluns 4 de gener, a les 12.00 hores (Via telemàtica), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la roda de premsa de presentació de la Marató de Donants de Sang de Catalunya, juntament amb l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el de Lleida, Miquel Pueyo, i el de Tarragona, Pau Ricomà, i representants del Banc de Sang de les quatre capitals de província catalanes. La marató serà la campanya de donació més gran de l’any, i l’organitza el Banc de Sang i Teixits.

 

 

Donar sang és una altra pel·lícula

La pandèmia ha fet que la donació de sang també s’hagi d’adaptar al nou context. Ara cal reservar hora per evitar acumulacions de gent, no es poden fer activitats al carrer, cal portar mascareta per donar i els busos de donació s’utilitzen només en campanyes excepcionals.

És per això que ‘Donar sang és una altra pel·lícula’. Sota aquest lema la Marató de Donants de Sang estarà ambientada en el cinema, i els donants podran reservar hora al web com si reservessin una butaca per anar al cinema. A més, els donants també tindran crispetes a les sales de donació i seran rebuts amb una catifa vermella.

Al web també es podran veure durant la setmana diversos tràilers amb històries de la donació protagonitzades per donants i receptors.

 

Instruccions de connexió pública:

-L’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa del’Ajuntament de Barcelona (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa)

Instruccions de connexió per a mitjans:

-Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459

-Abans que comenci la roda de premsa, caldrà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/ajbcnpremsa

-Un cop connectat, caldrà desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

-Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Comunicació del Banc de Sang

Manel Gastó
T 93 557 35 68 – 636 66 59 15
mgasto@bst.cat

Xavi Villalvilla
T 93 557 35 00 – 667 12 91 11
xvillalvilla@bst.catCompartiu aquest contingut