Gran compliment de les mesures de seguretat sanitària per la celebració del Cap d’Any a Barcelona : Servei de Premsa

Gran compliment de les mesures de seguretat sanitària per la celebració del Cap d’Any a Barcelona

01/01/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Guàrdia Urbana ha realitzat dispositius de control per garantir el toc de queda nocturn, el consum d’alcohol a la via pública i les festes il·legals

En el marc de la celebració de l’arribada del nou any, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha reforçat la seva presència en els espais públics realitzant funcions de proximitat i prevenció i per fer complir les mesures de seguretat sanitària marcades pel PROCICAT, especialment durant l’1:00 hores a les 6:00 hores:

La Guàrdia Urbana de Barcelona no ha detectat festes il·legals més enllà d’una festa al vestíbul d’un immoble amb un grup d’unes 10 persones que han estat denunciades i un karaoke amb unes 22 persones a l’interior.

No s’han localitzat espais a la via pública on s’hagin hagut de desallotjar persones ni grups que superessin el número permès. Tampoc s’han localitzat persones per compartint alcohol a la via pública. Els dispositius estàtics de control, que s’han realitzat a diferents vies de la ciutat, gairebé no han detectat persones que conduïssin sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies.

Els agents han interposat 112 denúncies per no respectar el toc de queda i 39 per no portar la mascareta a la via pública i altres espais a l’aire lliure.

Pel que fa a denúncies a locals, només s’ha detectat un local que no complia l’horari de tancament.





Paraules clau

2021/ cap d'any/ prevenció/ seguretatt/