L’alcaldessa de Barcelona rep els Reis Mags d’Orient al Port del Fòrum : Servei de Premsa

L’alcaldessa de Barcelona rep els Reis Mags d’Orient al Port del Fòrum

05/01/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest vespre, els Reis Mags d’Orient han estat rebuts al Port del Fòrum per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a bord del pailebot Santa Eulàlia.

L’alcaldessa els ha lliurat les claus màgiques de la ciutat que obren totes les llars. Més tard, els Reis s’han traslladat al Parc de la Màgia d’Orient per comprovar de primera mà com està funcionant tota la logística de classificació de cartes i enllestir tots els preparatius abans de fer el repartiment dels regals.

 

 

 

 

 

 

 

 

En representació de totes les nenes i nens de la ciutat, 300 filles i fills de les treballadores i treballadors dels col·lectius que han estat en primera línia contra la pandèmia dels hospitals de Barcelona, dels Mossos d’Esquadra, Bombers i Guàrdia Urbana, han donat la benvinguda al Reis i també els han transmès un missatge molt important: tots els infants de Barcelona els esperen a la nit a casa seva per rebre els seus regals.

 

 

 

 

 

 

 

Aquest any les circumstàncies han fet impossible que totes les nenes i nens de la ciutat donin la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar pels carrers de la ciutat.

L’acte de benvinguda dels Reis, un espectacle produït per l’Institut de Cultura de Barcelona amb Marta Almirall com a responsable de la idea original i direcció artística, s’ha pogut seguir en directe per betevé, RTVE Catalunya i TV3. Les tres cadenes públiques de televisió, gràcies a un acord de col·laboració subscrit amb l’Ajuntament de Barcelona, han fet possible enguany una nit de reis des de casa.





Paraules clau

reis mags d'orient/