L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per Neu i Gel : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per Neu i Gel

10/01/2021

L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat el Pla d’Emergència Municipal per a Neu i Gel.

Des que es va activar l’alerta el 5 de gener, elsequips d’Ecologia Urbana – Medi Ambient i Serveis Urbans – han estan activats i preparats per actuar en cas necessari. Des de l’inici de l’episodi s’han escampat 35 tones de sal als barris de muntanya de la ciutat per prevenir els efectes de la neu i gel sobre la mobilitat i s’hi han dedicat per torn 87 operaris i 37 vehicles equipats amb pala llevaneus i escampador de sal.

A la ciutat no hi ha hagut afectació per nevades. Tan sols va caure una mica d’aigua gel en alguns punts de Collserola la matinada del divendres al dissabte que no va produir cap tall de cap via.

Per a més informació, es pot consultar els telèfons 010, 012, la web municipal i les xarxes socials: twitter @bcn_ajuntament, @barcelona_GUB, @tmbinfo, @BCN_Mobilitat, @BCN_Bombers, @BCN_Ecologia i @barcelona_010.Compartiu aquest contingut