La Guàrdia Urbana deté un home per incendiar contenidors a Sant Martí : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home per incendiar contenidors a Sant Martí

12/01/2021

El detingut va cremar tres contenidors al barri del Poblenou i va ser detingut gràcies a la col·laboració ciutadana

La Guàrdia Urbana va detenir diumenge a la tarda un home de 32 anys per cremar tres contenidors al barri del Poblenou el passat sis de gener. La detenció va ser possible gràcies a la descripció d’un testimoni dels fets.

El sis de gener, agents de la Guàrdia Urbana van ser requerits per un incendi en un contenidor a l’alçada del número 13 del passeig Calvell que va ser extingit pel Servei d´Extinció d´Incendis i Salvament. En aquell moment un testimoni dels fets va donar una descripció molt detallada del presumpte autor dels danys.

Quan els agents estaven fent la recerca de l’autor van ser avisats per un nou incendi en un contenidor a l’alçada del número 23 del passeig Calvell, que estava afectant també un turisme, i per un altre en el número 74 del carrer Perelló. Ambdós van ser sufocats pels Bombers de Barcelona.

Diumenge a la tarda, el mateix testimoni va donar l’avís que el presumpte autor dels incendis es trobava a les immediacions del carrer Arquitecte Sert amb el carrer Salvador Espriu. Els agents de la Guàrdia Urbana van localitzar-lo i el van detenir per un presumpte delicte de danys.Compartiu aquest contingut