Collboni assisteix a la presentació de la primera xarxa empresarial per la diversitat i inclusió LGTBI a l’entorn laboral a l’Estat : Servei de Premsa

Collboni assisteix a la presentació de la primera xarxa empresarial per la diversitat i inclusió LGTBI a l’entorn laboral a l’Estat

13/01/2021

Dijous 14 de gener, a les 19:00 hores (Via telemàtica), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, assisteix a l’acte “REDI for Barcelona”, de presentació de la primera xarxa empresarial per la diversitat i inclusió LGBTI a l’entorn laboral de tot l’Estat.

A l’acte també, també hi participaran Gabriele Palma, director de Casa Seat; i Óscar Muñoz, codirector general de REDI.

L’acte continuarà amb una taula rodona sobre la “Diversitat LGTBI i la cultura corporativa”, amb la participació de representants d’Schneider Electric, Dow, Cuatrecasas i SEAT; i la “Presentació del cas d’èxit de Sodexo”, a càrrec de Carina Cabezas, presidenta de Sodexo Iberia. El programa de l’acte, conduït pel periodista David Àvila, es tancarà amb la conferència “La cultura com a motor de canvi de les organitzacions”, de Juan Carlos Martel, director del Teatre Lliure.

REDI arriba a Barcelona amb la missió d’ajudar i acompanyar les empreses i xarxes professionals catalanes a superar els biaixos, estereotips i prejudicis als quals moltes persones LGBTI encara s’enfronten avui dia a la feina. Fundada al 2015, és la primera associació d’empreses i professionals per la diversitat i la inclusió LGBTI a l’Estat, i ja compta amb 90 empreses de diferents mides i de sectors professionals molt diversos entre les seves files.

 Compartiu aquest contingut