La Guàrdia Urbana deté dos homes per intentar enviar 10 quilos de marihuana a través d’una empresa de missatgeria : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté dos homes per intentar enviar 10 quilos de marihuana a través d’una empresa de missatgeria

15/01/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

En el moment de la identificació els agents van localitzar l’albarà d’una empresa de missatgeria de la zona

Agents de la Guàrdia Urbana que estaven realitzant tasques de vigilància amb vehicle logotipat pel districte de l’Eixample van observar ahir a la tarda un cotxe amb tres individus que al veure la patrulla van mostrar una actitud nerviosa. Els agents van decidir seguir-los i van localitzar el vehicle mal estacionat al carrer Escuder.

Quan els agents es van aproximar van observar que dins del cotxe només es trobava el conductor, però al cap de pocs segons va aparèixer caminant un dels acompanyants. Quan van procedir a la identificació dels dos homes, van trobat entre les pertinences 1.245 euros i l’albarà d’una empresa de missatgeria datat feia pocs minuts. Preguntat pels agents per l’origen d’aquest document, l’acompanyant va manifestar que havia facturat una caixa a petició del conductor del vehicle, però que desconeixia quin era el seu contingut i que no tenia cap inconvenient en acompanyar els agents a l’empresa de missatgeria per fer les comprovacions necessàries.

Un cop allà i en presència dels agents, l’home va procedir a obrir la caixa de grans dimensions i els agents van poder observar en que en seu interior hi havia uns 10 quilos de marihuana.

Davant aquests fets els dos homes han estat detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública.

 





Paraules clau

guàrdia urbana/ Guàrdia Urbana de Barcelona/ gub/ prevenció/ seguretat/