Laia Bonet presenta l’informe “La bretxa digital a la ciutat de Barcelona” : Servei de Premsa

Laia Bonet presenta l’informe “La bretxa digital a la ciutat de Barcelona”

20/01/2021

Dijous 21 de gener, a les 12.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, presenta l’informe “La bretxa digital a la ciutat de Barcelona”, que ha realitzat l’Ajuntament de Barcelona a través de la Fundació BIT Habitat amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital).

 

 

Es tracta d’una enquesta que analitza la bretxa digital a la ciutat i la seva evolució des del 2016 així com l’impacte que ha tingut la pandèmia en l’ús de les TIC. Laia Bonet estarà acompanyada del Comissionat d’Innovació Tecnològica, Administració Electrònica i Bon Govern, Michael Donaldson.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/ajbcnpremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut