Joyce Carol Oates rep el XVI premi Pepe Carvalho : Servei de Premsa

Joyce Carol Oates rep el XVI premi Pepe Carvalho

22/01/2021

Dilluns 25 de gener, a les 17.00 hores (Via telemàtica), en un acte presidit per l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tindrà lloc la cerimònia d’entrega del XVI premi Pepe Carvalho des del Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, en una connexió en directe amb l’autora, Joyce Carol Oates des dels Estats Units. Un cop acabada la cerimònia, tindrà lloc una conversa entre l’autora guardonada i la periodista Anna Guitart.

L’acte es podrà seguir en directe a través de betevé i al web de Barcelona Cultura. Els periodistes o gràfics interessats en cobrir l’acte hauran d’enviar un mail a premsaicub@bcn.cat

 

Més informació i imatges de BCNegraCompartiu aquest contingut