La Guàrdia Urbana precinta una associació cannàbica il·legal a Sants-Montjuïc : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana precinta una associació cannàbica il·legal a Sants-Montjuïc

28/01/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat Territorial de Sants-Montjuïc detenen una persona per un presumpte delicte contra la salut pública

Agents del Grup de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana de Barcelona de Sants-Montjuïc (GDU) van precintar dimarts un establiment al barri d’Hostafrancs que realitzava l’activitat d’associació cannàbica sense llicència.

La intervenció es va produir després que la Guàrdia Urbana detectés que s’havia produït un increment del menudeig de substàncies estupefaents la zona i que segurament provenien d’un local que estaria funcionant com una associació cannàbica il·legal.

Els agents van parlar amb persones que havien sortit del local les quals van manifestar que havien comprat diferents substàncies pel consum personal.

Amb aquesta informació els agents van entrar dins del local per comprovar la llicència i el responsable els va mostrar una documentació municipal clarament manipulada on s’havia falsificat el tipus d’activitat.

Davant d’aquests fets es va procedir a realitzar una inspecció de l’establiment on es van localitzar 4.260 grams de marihuana i haixix i 2.299 euros.

Els agents van procedir a la detenció del responsable de l’establiment per un presumpte delicte contra la salut pública.

 





Paraules clau

prevenció/ salut/ seguretat/