La Guàrdia Urbana intervé 87 quilos de productes no aptes pel consum en un establiment de l’Eixample : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé 87 quilos de productes no aptes pel consum en un establiment de l’Eixample

03/02/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Guàrdia Urbana va intervenir dilluns 87 quilos de productes no aptes pel consum i 2.127 unitats de productes amb deficiències en l’etiquetat d’un establiment alimentari de l’Eixample

Aquest establiment va ser inspeccionat davant la denúncia d’un ciutadà que manifestava que es venien productes caducats i en alguns casos amb l’etiquetatge manipulat.

Davant aquests fets, la Guàrdia Urbana va realitzar una inspecció i van localitzar un gran volum de productes amb data de consum preferent expirada i no aptes pel consum.

Davant aquest control inicial els agents van aixecar acte d’inspecció de tots els productes de l’establiment i van localitzar retirar 2.127 unitats de productes amb deficiències en l’etiquetat i 87 quilos de productes no aptes pel consum perquè estaven caducats o perquè s’havia trencat la cadena de fred.

Durant la inspecció es detecten un total de nou infraccions entre les que destaquen la venda d’aliments no aptes pel consum, irregularitats en el marcatge de les dates de consum, trencament de la cadena de fred i venda d’articles sense autorització.

 





Paraules clau

Eixample/ guàrdia urbana/ Guàrdia Urbana de Barcelona/ gub/ prevenció/ seguretat/