S’efectua el canvi d’ubicació de les parades d’inici i final de les línies de bus regulars supramunicipals de la ronda de la Universitat : Servei de Premsa

S’efectua el canvi d’ubicació de les parades d’inici i final de les línies de bus regulars supramunicipals de la ronda de la Universitat

06/02/2021

A partir d’aquest dilluns, 8 de febrer, ja serà efectiu el canvi d’ubicació 11 de les 15 línies que tenen l’inici i el final a la ronda de la Universitat: les de Lleida-Berga-Puigcerdà (1 línia), Olesa-Manresa (3 línies), Castelldefels-Port Ginesta (1 línia), les del Maresme que no són exprés (3 línies) i les del Garraf (3 línies)

Les parades es traslladen a les estacions d’autobusos existents o en àmbits de menys afectació. Amb aquesta intervenció es reduiran prop del 60% de les expedicions que tenen lloc en aquest espai

El moviment de parades es fa coincidint amb l’inici de la segona fase de les obres de la ronda de la Universitat, que es transforma guanyant voreres i espai verd i reduint de 4 a 2 els carrils de trànsit actuals. Els treballs passen a fer-se a la banda muntanya, entre les 8:00 i les 20:00 hores

A partir d’aquest dilluns, 8 de febrer, coincidint amb la segona fase dels treballs de remodelació de la ronda de la Universitat, ja serà efectiu el canvi d’ubicació de les terminals d’11 de les 15 línies que operen a la ronda de la ronda de la Universitat. Concretament de les línies de: Lleida-Berga-Puigcerdà (1 línia), Olesa-Manresa (3 línies), Castelldefels-Port Ginesta (1 línia), Maresme-no exprés (3 línies) i Garraf (3 línies).

La mesura és fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Àrea Metropolitana i té com a objectiu fer més eficients les línies, oferir una millor experiència de viatge als usuaris i minimitzar l’impacte de l’estacionament de busos en els àmbits centrals de la ciutat. Amb aquesta intervenció es reduiran prop del 60% de les expedicions que tenen lloc en aquest espai.

[…]

 

Descarregar tota la nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut