Inici dels treballs de senyalització als laterals de l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes : Servei de Premsa

Inici dels treballs de senyalització als laterals de l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes

07/02/2021

La nit del dilluns 8 de febrer s’inicien les tasques per implantar una nova senyalització als laterals de l’avinguda Diagonal i la Gran Via que obligarà a girar a la dreta als vehicles que circulin per aquests àmbits quan es trobin amb determinades vies principals de connexió, exceptuant les bicicletes i els taxis

La mesura impedirà que el trànsit privat circuli en línia recta al llarg dels laterals. Es treballarà en horari nocturn entre les 23:00 i les 6:00 hores, horari en el qual es produiran talls puntuals de trànsit. Els treballs de senyalització duraran una setmana

En una segona fase, a partir de l’estiu, s’implantaran nous trams de carril bici en calçada als laterals mar i muntanya tant de l’avinguda Diagonal com de la Gran Via, eliminant els carrils bici actuals situats a les tercianes

Dilluns 8 de febrer, a partir de les 23:00 hores, s’inicien els treballs per implantar la nova senyalització vertical i horitzontal als laterals de l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, amb la qual s’obligarà als vehicles a girar a la dreta cap a determinats carrers de la xarxa bàsica (vies de connexió), a excepció de les bicicletes i els taxis, que podran continuar en línia recta pels laterals. La mesura impedirà que el trànsit privat circuli en línia recta al llarg dels laterals.

Malgrat el canvi en l’ordenació viària dels laterals, aquesta intervenció garantirà l’accessibilitat del trànsit local (veïnat, persones amb mobilitat reduïda, aparcaments, distribució urbana de mercaderies), tot i que hauran de fer ús de recorreguts alternatius als habituals. Alhora, possibilitarà pacificar aquests entorns, oferint un espai segur i a velocitat reduïda per a les bicicletes i facilitant el pas del servei de taxi.

[…]

 

Descarregar tota la nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut