Desmantellat un punt de venda de droga al districte de l’Eixample : Servei de Premsa

Desmantellat un punt de venda de droga al districte de l’Eixample

17/02/2021

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública al barri de la Sagrada Família

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona del Grup de Delinqüència Urbana de l’Eixample i de la Unitat d’Investigació  van desmantellar ahir un punt de venda de droga al barri de la Sagrada Família i van detenir dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública.

Les investigacions es van iniciar el passat mes d’octubre arran de les denúncies rebudes per diversos veïns i veïnes de la Sagrada Família per la presumpte existència d’un grup d’individus que, de forma organitzada, distribuïa substàncies estupefaents al barri, generant por i inseguretat.

La Guàrdia Urbana va poder certificar que la activitat delictiva es duia a terme des del domicili d’una de les persones investigades, que també funcionava com a magatzem de les substàncies estupefaents.  La droga es distribuïa en petites quantitats pel barri, tant a la via pública com a les terrasses dels establiments de la zona. Els agents també van recollir nombroses queixes veïnals per baralles i incivisme al voltant d’aquests establiments relacionats amb el tràfic de drogues.

Com a resultat de l’entrada i perquisició es van intervenir 65,18 grams de cocaïna en roca i preparats en embolcalls; 650 grams de substància de tall; i 17.395 euros.

 


Descarregar vídeo (MP4)Compartiu aquest contingut