Ada Colau participa a l’acte per rebatejar la seu de Lafede.cat amb el nom d’Arcadi Oliveres : Servei de Premsa

Ada Colau participa a l’acte per rebatejar la seu de Lafede.cat amb el nom d’Arcadi Oliveres

22/02/2021

Dimarts 23 de febrer, a les 16.00 hores (Via telemàtica), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Bernat Solé; el president de Lafede.cat, Luca Gervasoni; i l’economista i activista Arcadi Oliveres o bé alguna persona de la seva família participen en l’acte per explicar el canvi de nom de la seu de Lafede.cat pel de ‘Espai Arcadi Oliveres. Casa de la Justícia Global’.

Els mitjans que ho vulguin podran seguir l’acte de manera exclusivament virtual a través del web lloc web del Servei de Premsa.

 

 Compartiu aquest contingut