Ada Colau dóna la benvinguda a l’Àgora Ciutadana 2021 : Servei de Premsa

Ada Colau dóna la benvinguda a l’Àgora Ciutadana 2021

23/02/2021

Dimecres 24 de febrer, a les 9.30 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Premsa), l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau dóna la benvinguda a la 5a Àgora Ciutadana 2021. La cloenda anirà a càrrec de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez. Durant l’acte està previst el lliurament dels Actius de l’Acord, un reconeixement a una desena d’entitats socials de la ciutat per la tasca que desenvolupen.

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, del qual en formen part més de 700 entitats, associacions i organitzacions, és l’espai de participació, de cooperació i d’acció conjunta entre institucions i organitzacions de la ciutat que treballen per construir una Barcelona més inclusiva i amb major qualitat de vida per a totes les persones.

L’acte es podrà seguir per via telemàtica a través del lloc web del Servei de Premsa.

 Compartiu aquest contingut