Ada Colau presenta el pla per combatre l’escletxa digital de gènere i la campanya del 8 de març : Servei de Premsa

Ada Colau presenta el pla per combatre l’escletxa digital de gènere i la campanya del 8 de març

01/03/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 2 de març, a les 12.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el tinent d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; i la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, presenten la Mesura de govern per l’equitat de gènere als entorns tecnològics. Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI.

 

 

A l’acte també hi participaran dues de les tecnòlogues que hi han col·laborat en el disseny de les actuacions que contempla el pla: la iOS Developer i Directora de @WomenWhoCodeBarcelona, Berta Devant; i la coordinadora mèdica del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia Reproductiva de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i professora associada de la UAB, Elena Carreras.

A més, es presentarà la imatge de la campanya pel dia 8 de març, obra de l’artista Carmen Garcia Huertas, simbolitza l’onada del moviment feminista a la ciutat. Una onada provocada per la força de les dones en la seva lluita per l’assoliment de la igualtat i per un futur lliure de masclisme, assetjament, discriminació i violència.

NOTA: Els periodistes que vulguin fer preguntes ho poden fer a través de missatges de WhatsApp, enviant-les al número de telèfon 667 744 459. 





Paraules clau

8 de març/