La Guàrdia Urbana deté un home que havia atracat tres cops una farmàcia del barri del Poble-sec : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home que havia atracat tres cops una farmàcia del barri del Poble-sec

03/03/2021

Agents del Grup de Delinqüència Urbana van localitzar l’home quan intentava entrar a la farmàcia

Agents del Grup de Delinqüència Urbana de Sants-Montjuïc de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir ahir a la tarda un home que presumptament havia atracat tres cops una farmàcia situada en el barri del Poble-sec.

Els agents tenien la descripció del presumpte autor d’anteriors atracaments que s’havien realitzat a la zona, sobretot en farmàcies, i per aquest motiu estaven realitzant servei de paisà. Segons les informacions rebudes per diferents testimonis, l’individu feia ús d’una arma de foc, vestia amb roba fosca, barret de llana i bambes negres.

Els agents van localitzar a un home que coincidia plenament amb la descripció anterior que es trobava a pocs metres d’una farmàcia que havia patit tres atracaments anteriors i que presentava una actitud nerviosa i vigilant.

Davant la sospita que aquest home pogués ser el presumpte autor de robatoris anteriors,  van decidir seguir-lo i controlar els seus moviments. Els agents van poder observar com l’home realitzava diferents intents d’accedir a l’establiment i com mantenia la mà dreta a la zona abdominal, com si volgués tenir a mà algun objecte que guardava en aquesta zona del cos.

Quan l’home va sentir una sirena va marxar del lloc, moment en el que els agents van aturar-lo. En el moment de la identificació van localitzar una arma simulada a la zona abdominal del cos.

Davant aquests fets els agents van detenir l’home per un presumpte delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

 Compartiu aquest contingut