Mor una persona en un incendi a Nou Barris : Servei de Premsa

Mor una persona en un incendi a Nou Barris

03/03/2021

Una dona de 44 anys ha mort aquest vespre en un incendi en un habitatge del barri Trinitat Nova, al districte de Nou Barris. Una altra persona ha resultat ferida

L’incendi que ha començat a dos quarts de nou del vespre, al carrer de Platja d’Aro, ha comportat l’activació de 5 dotacions de Bombers de Barcelona, equips del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB). Una dona ha mort en l’incendi i una altra ha resultat ferida i traslladada a l’hospital. La resta de veïns i veïnes del bloc han pogut retornar als seus habitatges i Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per determinar les causes de l’incendi.Compartiu aquest contingut