Operatiu conjunt a Barcelona en la lluita contra la receptació de mòbils sostrets amb la inspecció simultània en diversos establiments de compra-venda : Servei de Premsa

Operatiu conjunt a Barcelona en la lluita contra la receptació de mòbils sostrets amb la inspecció simultània en diversos establiments de compra-venda

04/03/2021

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra realitzen nou inspeccions al districte de Ciutat Vella i aixequen un total de 18 actes administratives

L’actuació s’emmarca en el Pla d’Actuació Tremall de lluita contra la multireincidència a la capital catalana per tal de fer pressió en aquells punts on la policia té indicis que es poden produir delictes de receptació

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona van dur a terme ahir a la tarda un operatiu conjunt en la lluita contra la receptació de mòbils sostrets. Els agents van realitzar nou inspeccions administratives simultànies en locals del districte de Ciutat Vella.

L’operatiu es va realitzar arran de les sospites que en aquests locals es podien estar cometent activitats il·lícites, com la compra i la venda de mòbils sostrets. Els agents es van desplegar i van fer nou entrades i escorcoll en establiments de telefonia mòbil i locutoris del Raval als carrers de Sant Pau, Robador Escuder i Maquinista. Agents de la Guàrdia Urbana van aixecar dotze actes per infraccions administratives, i també se’n van aixecar vuit més per infraccions relacionades amb inspecció de treball. Els Mossos van aixecar sis actes per infraccions administratives. A banda d’això es va denunciar una persona per tinença de marihuana i una persona va quedar com investigada per una apropiació indeguda d’un mòbil que constava com a sostret.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla d’Actuació Tremall de lluita contra la multireincidència que es va posar en marxa a la capital catalana el passat mes de juny. Aquest pla estableix la realització periòdica d’inspeccions administratives a locals o establiments on es sospiti que es poden produir actes de receptació i l’anàlisi dels objectes sostrets que consten a diligències policials i susceptibles de ser adquirits en establiments de compra / venda.Compartiu aquest contingut