Jaume Collboni presenta ‘Barcelona reAct’, l’esdeveniment per impulsar la reactivació econòmica de Barcelona post-Covid : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta ‘Barcelona reAct’, l’esdeveniment per impulsar la reactivació econòmica de Barcelona post-Covid

16/03/2021Temps estimat de lectura: 3 minuts

Dimecres 17 de març, 11:00 hores (Sala C, Disseny Hub, Pl. de les Glòries 37-38), un any després de l’esclat de la pandèmia, el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, presentarà ‘Barcelona reAct’. Es tracta d’unes jornades que han de servir per a impulsar la reactivació de l’economia a la ciutat a través de l’intercanvi de propostes amb totes les parts implicades. Reuniran més d’un centenar de persones expertes i agents econòmics, socials i culturals i hi participaran veus destacades de sectors com la mobilitat, la indústria 4.0, la tecnologia, l’economia verda, la ciència i la salut, el comerç local, etc.

Abans de la roda de premsa (10h, Sala de Juntes Disseny Hub), Jaume Collboni es reunirà amb el comitè d’experts que ha assessorat per al disseny de ‘Barcelona ReAct’: Greg Clark (urbanista i assessor de Global Cities), Maria Tsavachidis (CEO de EIT Urban Mobility), Hila Oren (CEO de la Fundació Tel Aviv) i Luís Serrano (director del Centre de Regulació Genòmica) hi participaran via online i Remi Parmentier (estratega ambiental i director de Varda Group), Andreu Veà (director de CovidWarriors), Toni Massanés (director de la Fundació Alícia), Carlota Planas (fundadora de Unik Sports Management) i Michael Blackman (director de Integrated Systems Events) ho faran presencialment.

A les 10h es podran prendre imatges de la reunió (Sala de Juntes, Disseny Hub) i, a partir de les 11h, la roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 20 persones (periodistes i operadors). Per assistir-hi, cal enviar un e-mail de confirmació a jordi.trilla@weareboth.com o natalia.torrent@weareboth.com.

 

 

Per normativa COVID caldrà el número de DNI per acreditar-se, tant a gràfics com assistents a la roda de premsa.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 618 985 841.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://barcelona.videotrucada.cat/AjbcnPremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 985 841. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
economia/ promoció econòmica/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina