Ada Colau i Carme Ruscalleda presenten el Menú de les Estacions en el marc de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible : Servei de Premsa

Ada Colau i Carme Ruscalleda presenten el Menú de les Estacions en el marc de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible

18/03/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 19 de març, a les 11.00 hores (Aula Gastronòmica. Mercat de Sants. Carrer Sant Jordi, 6), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la xef Carme Ruscalleda, presentaran el Menú de les Estacions, una de les accions destacades de l’any de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. Aquest acte, per motius d’aforament, només es podrà seguir de forma telemàtica a través del lloc web de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

El Menú de les Estacions és una proposta de la capitalitat que compta amb la col·laboració de diversos xefs de prestigi de Catalunya, les escoles d’Hostaleria de Barcelona i les entitats del sector de la Restauració amb l’objectiu de transmetre a la ciutadania opcions d’alimentació diària saludables i fàcils de trobar al mercat. A l’acte també hi participarà la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern, i Hisenda, Montserrat Ballarín, i hi seran presents el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro, i l’expresident del Mercat de Sants i director de l’Aula Gastronòmica, Francesc Leyva.

Durant l’acte, Ada Colau i Carme Ruscalleda entaularan una conversa al voltant de l’alimentació sostenible i dels plats del menú de primavera que representants de l’Escola d’Hoteleria i Turisme (CETT), l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) elaboraran i que la xef anirà presentant en aquest ordre:

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Alimentació Sostenible/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina