Afectacions al servei de tramvia per tasques de manteniment de l’arbrat : Servei de Premsa

Afectacions al servei de tramvia per tasques de manteniment de l’arbrat

24/03/2021

El proper 28 de març la Línia T4 del Trambesòs quedarà sense servei a causa de treball a l’arbrat

Durant aquest període es faran tasques de poda d’abrat i de retirada de nius

El proper 28 de març la Línia T4 del Trambesòs restarà sense servei entre les 8:00 i les 15:00 hores a causa de treballs a l’arbrat que l’Ajuntament de Barcelona ha programat a l’avinguda Diagonal. Les intervencions a realitzar consistiran principalment en:

✔ Poda de branques seques, en mal estat o amb configuracions que suposin risc de trencament.

✔ Poda de branques que puguin interferir amb la catenària.

✔ Retirada de nius de cotorres amb perill de caiguda.

Per dur a terme aquestes actuacions amb les màximes garanties de seguretat, els treballs es realitzaran en horari diürn i s’haurà de retirar l’electricitat a la catenària del tramvia, que passa per aquest carrer.

Per aquest motiu, el 28 de març, entre les 8:00 hores i les 15:00 hores s’efectuarà un tall de servei i circulació del tramvia a tota la Línia T4. Durant el tall, la línia T6 reforçarà el seu servei des de Ciutadella | Vila Olímpica fins l’Estació de Sant Adrià. Els horaris de pas de la línia T5 es veuran afectats. Mentre duri el tall i l’afectació al servei es proposen les següents alternatives de transport als usuaris: Bus: 7 – Metro: L4.

 

 Compartiu aquest contingut