El districte d’Horta-Guinardó millora l’espai públic i l’accessibilitat al barri de Montbau : Servei de Premsa

El districte d’Horta-Guinardó millora l’espai públic i l’accessibilitat al barri de Montbau

27/03/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte d’arranjament i millora de l’àmbit situat entre el carrer Vayreda i l’Escola Baloo per un import de 2,5M€

A partir del mes de juliol s’iniciaran les obres per pavimentar els recorreguts d’aquesta zona, millorar les zones verdes i les zones d’estada, incloure nous elements urbans, com bancs, fonts i jocs infantils, i renovar l’enllumenat i la xarxa de clavegueram

La intervenció s’iniciarà al mes de juliol del 2021 i tindrà una durada de dotze mesos

El Govern municipal ha aprovat el projecte d’arranjament i millora de l’àmbit situat entre el carrer Vayreda i l’Escola Baloo, al barri de Montbau, al districte d’Horta-Guinardó, per un import de 2.565.258,77€ (IVA inclòs).

L’objectiu principal d’aquesta intervenció consisteix en dur a terme actuacions per arranjar i millorar l’accessibilitat d’aquest espai, que engloba un total de 21.308,05 m2. En aquest àmbit es faran un seguit d’intervencions per donar continuïtat a altres actuacions de millora que ja s’havien realitzat al barri de Montbau.

Les principals actuacions que es duran a terme són les següents:

Finalment, també es faran dues actuacions per al control del pas de porcs senglars cap a la ciutat, a dos punts de trobada del barri amb Collserola aprofitant tancaments existents, per a dificultar el pas dels porcs senglars cap a les zones habitades. Està previst que les obres s’iniciïn al mes de juliol de 2021 i està previst que finalitzin al juliol del 2022.





Paraules clau

Horta-Guinardó/