[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Comença la temporada mitjana de bany a les platges de Barcelona : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Comença la temporada mitjana de bany a les platges de Barcelona

27/03/2021

La temporada 2021 s’inicia condicionada pel volum actual de la sorra de les 9 platges de la ciutat. La manca de sorra que s’arrossega des del temporal Glòria ha fet que s’hagin de redistribuir alguns serveis a les platges de Llevant i la Barceloneta

La temporada mitjana de bany comprèn des del 27 de març al 5 d’abril, tots els caps de setmana d’abril i maig i del 13 als 25 de setembre. La temporada alta s’iniciarà el 29 de maig i finalitzarà el 12 de setembre

Durant la temporada mitjana es posaran en marxa les principals recomanacions i eines per evitar la propagació de la Covid-19. Es torna a activar el sistema semafòric del web per poder consultar l’estat d’ocupació de les platges, es reforcen els elements comunicatius i s’activen una 20 d’informadors ambientals a peu de sorra

S’activen els principals serveis a les platges de la ciutat: servei de salvament i socorrisme, lavabos públics, dutxes reforç de la neteja de la sorra i de la superfície del mar i les àrees d’usos per garantir la bona convivència entre tots els usuaris i usuàries

 

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

 

Enllaços relacionats:

Declaracions d’Eloi Badia (Vídeo, MP4)Compartiu aquest contingut