Balanç del Servei de Mediació Veïnal i del projecte pilot Eixample Districte Mediador : Servei de Premsa

Balanç del Servei de Mediació Veïnal i del projecte pilot Eixample Districte Mediador

07/04/2021

Dijous 8 d’abril, a les 09:15 hores (Seu del Districte de l’Eixample, Aragó, 311), el cinquè tinent d’alcaldia, Albert Batlle i el regidor de l’Eixample, Jordi Martí, faran balanç del Servei de Mediació Veïnal i del projecte pilot Eixample Districte Mediador, que durant la pandèmia han permès resoldre conflictes veïnals de convivència de manera més àgil, telemàticament en molts casos, i sense necessitat d’arribar als circuits d’inspecció.

A la roda de premsa també hi participaran Àngels Vila Muntal, Directora de Serveis de Prevenció de la Gerència de Prevenció i Seguretat i Joan Cambronero, gerent de l’Eixample.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 10 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 690 995 427.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://full.online.events.cat/PROJECTEMEDIACIO

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 690 995 427. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut