Presentació de la primera missió post covid de promoció turística presencial de Barcelona : Servei de Premsa

Presentació de la primera missió post covid de promoció turística presencial de Barcelona

07/04/2021

Dijous 8 a les 10:30 hores, el regidor de Turisme i Indústries creatives i vicepresident del comitè executiu de Turisme de Barcelona, Xavier Marcé, juntament amb el president del comitè executiu de Turisme de  Barcelona, Eduard Torres, i la directora general de Turisme de Barcelona, Marian Muro, presentaran la missió de promoció que el consorci encapçalarà la setmana vinent a Rússia de cara a reactivar el turisme per els propers mesos d’estiu i successius.

Aquesta és la primera acció de caràcter presencial que lidera Barcelona un any després de declarar-se la pandèmia i ho fa amb caràcter prospectiu i amb un permís especial per poder adreçar-se a un mercat emissor de gran interès per la destinació Barcelona.

Per raons de limitació d’aforament, els mitjans han de sol.licitar prèviament la participació a la trobada a Turisme de Barcelona (amb un email a Lali Ferrando lferrando@barcelonaturisme.com).Compartiu aquest contingut