Presentació del Barcelona Sports Tech Hub : Servei de Premsa

Presentació del Barcelona Sports Tech Hub

14/04/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous, 15 d’abril, a les 10:00 hores (Esplanada Olímpica, davant Palau Sant Jordi), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el regidor d’Esports, David Escudé, presenten el Barcelona Sports Tech Hub, en el marc de les Jornades de treball Barcelona reAct.

El Barcelona Sports Tech Hub és un hub d’esport i tecnologia que neix amb la voluntat de  fer de Barcelona un referent internacional en l’intercanvi de coneixement, talent, recursos i capacitats d’innovació en la relació esport i tecnologia.

L’objectiu principal del Barcelona Sports Tech Hub és esdevenir l’espai de connexió entre l’ecosistema de la innovació i el sector de l’esport,  tendint ponts de trobada entre l’oferta i la demanda de l’economia de l’esport i aportant solucions innovadores que combinin el coneixement i el talent esportiu i tecnològic amb el finançament que ho faci possible.

L’acte de presentació comptarà a més de les intervencions del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i del regidor d’Esports, David Escudé, amb el president executiu d’Eurolliga, Jordi Bertomeu, la presidenta d’INDESCAT, Anna Pruna, el director general del Barça Innovation Hub, Albert Mundet, el director de l’equip e-sport Seven Mila, Víctor Casanovas, el CIO-Spain de DECATHLON, Francisco Leon, i l’esportista, Dídac Costa.

Les jornades de treball “Barcelona reAct”, que se celebren, del 13 al 16 d’abril, tenen l’objectiu de debatre sobre les tendències i els moviments socials que marcaran el futur de la ciutat, per reactivar l’economia post-Covid i repensar com construir una ciutat més competitiva, resilient,  i sostenible.

Per assistir-hi presencialment, els mitjans han d’escriure prèviament per a l’acreditació al correu: jordi.trilla@weareboth.com

L’acte de presentació del Barcelona Sports Hub es pot seguir per streaming al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=TYEx2CxDj90

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes a través del whatsapp de premsa: 629 653 068





Paraules clau

Barcelona Sports Tech Hub/