Ada Colau i David Escudé assisteixen al Dansa Ara 2021 : Servei de Premsa

Ada Colau i David Escudé assisteixen al Dansa Ara 2021

19/04/2021

Dimarts 20 d’abril, a les 11.00 hores (Estadi Olímpic Lluís Companys), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, donarà la benvinguda en el Dansa Ara 2021, que tindrà lloc per primera vegada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, en tractar-se d’un espai a l’aire lliure. El regidor d’Esports, David Escudé, també participarà al tancament de la sessió.

En l’edició d’enguany, l’actuació dels més de 4.000 nens i nenes de 2n de primària de 200 escoles de la ciutat es farà sense públic a causa de les mesures de seguretat i higiene de prevenció de la covid-19. Les famílies de l’alumnat podran seguir la sessió en directe a través del web de BCN Esports.

La sessió especial començarà amb l’actuació dels ballarins/nes professionals del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre i dels ballarins/nes de la Companyia Factoria Mascaró. A continuació, serà el torn dels nens i nenes, que podran posar en practica les 7 danses que han estat practicant durant el curs escolar: Immi Rahat Titsawaq, General Bum Bum, Follia d’Espanya, Carmina Burana, Gopher Mambo For Children, Vol 1, no 10 Allegro molto i Fjol Sa Gick Jag Med Herrarna i Hagen.

 

Un Dansa Ara amb total seguretat sanitària

L’edició d’enguany del Dansa Ara se celebrarà d’acord amb els protocols de seguretat i higiene de prevenció de la covid-19. Així, l’entrada al recinte de l’Estadi Olímpic es farà en dos torns esglaonats per cadascuna de les set portes d’accés. Un cop a dins, l’espai estarà dividit en 198 grups/classe amb una separació de 3 metres entre grups.

A l’entrada del recinte de l’Estadi Olímpic es posarà gel hidroalcohòlic a totes les persones assistents. A continuació tothom haurà de passar per les moquetes amb desinfecció de sabates abans d’accedir a la pista. Finalment, la sortida també es farà de manera esglaonada i mantenint la distància de seguretat entre grups bombolla. En tot moment, totes les persones assistents hauran de portar posada la mascareta.Compartiu aquest contingut