Estratègia d’impuls de l’activitat econòmica en locals en planta baixa : Servei de Premsa

Estratègia d’impuls de l’activitat econòmica en locals en planta baixa

19/04/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 19 d’abril, a les 11.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni,  i el regidor i portaveu del grup municipal d’ERC, Jordi Coronas, presentaran l’Estratègia d’impuls de l’activitat econòmica en locals en planta baixa de Barcelona.

La iniciativa té coma objectiu activar els locals buits a peu de carrer actualment disponibles portant-hi activitat econòmica i social, així com evitar tancaments d’establiments en actiu en el conjunt de barris i eixos comercials de la ciutat.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 10 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
activitat econòmica/ locals en planta baixa/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina