Ada Colau presenta el Pla de Drets Culturals de Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau presenta el Pla de Drets Culturals de Barcelona

28/04/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 28 d’abril, a les 12.00h, a l’espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la roda de premsa de presentació del Pla de Drets Culturals de Barcelona a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i del delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados.

El pla, que es presentarà en el proper plenari del 30 d’abril, és un compendi de nou mesures de govern per tal d’implementar noves polítiques públiques per reconèixer i eixamplar els drets culturals a Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS:

Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat. La roda de premsa també es podrà seguir en directe a través del web.

 

 

Els periodistes que vulguin preguntar per via telemàtica hauran de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp al 662 627 350, o un mail a premsaicub@bcn.cat, indicant nom i mitjà. Abans de l’inici de la la roda de premsa rebran l’enllaç i instruccions per a connectar-se.

Així mateix, els periodistes que vulguin fer les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

cultura/ Pla de Drets Culturals de Barcelona/