Barcelona commemora el Dia del Treball amb un acte institucional amb els agents de ciutat : Servei de Premsa

Barcelona commemora el Dia del Treball amb un acte institucional amb els agents de ciutat

29/04/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 29 d’abril, a les 18:00 hores, el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; i la comissionada del Foment per a l’Ocupació i Contra la Precarietat Laboral, Raquel Gil, participaran en l’acte de commemoració de l’1 de maig, Dia del Treball. Aquesta iniciativa té com a objectiu abordar els reptes i oportunitats laborals que ens planteja el context postpandèmia. A l’acte també participaran la secretària General Adjunta de la Confederació Europea de Sindicats, Esther Lynch;  i els secretaris generals dels sindicats de CCOO, Javier Pacheco, i UGT, Camil Ros.

L’acte vol analitzar, d’una banda, la necessària transformació de l’economia per protegir el treball i sortir de la crisi amb un canvi de model econòmic i amb una transició laboral justa. De l’altra, l’escenari actual, des de les desigualtats socioeconòmiques, els col·lectius més vulnerables, i les situacions d’ERTO i de dificultat, amb una mirada de superació i de treball conjunt entre els diferents organismes i institucions.

Aquesta commemoració tindrà lloc a l’Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona Activa (c/ Marie Curie, 8-14), i es podrà seguir en directe al lloc web del Servei de Premsa:

 

 





Paraules clau

Dia del Treball/