Ada Colau participa a la presentació del Grec Festival’21 : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la presentació del Grec Festival’21

03/05/2021

Dimarts 4 de maig, a les 11.30 hores (Teatre Grec (passeig de Santa Madrona s/n)), la roda de premsa de presentació de la programació del Festival Grec 2021, que se celebrarà a Barcelona del 27 de juny a l’1 d’agost, i que en aquesta edició ens apropa a l’Àfrica que tenim més a la vora.

La roda de premsa anirà a càrrec del director del festival, Cesc Casadesús, acompanyat de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats.

Posteriorment a la presentació es farà una foto de grup a la platea del teatre amb els convidats assistents a l’acte.

 

 

ATENCIÓ MITJANS:

Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a grecfestival_premsa@bcn.cat. A partir de les 11.00 hores ja es podrà accedir a l’espai.

La roda de premsa també es podrà seguir en directe a través del web de Barcelona Cultura: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/

Els periodistes que vulguin fer les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut