Tram final del desplegament del Porta a Porta a Sant Andreu del Palomar : Servei de Premsa

Tram final del desplegament del Porta a Porta a Sant Andreu del Palomar

03/05/2021

El 24 de maig s’inicia aquest sistema de recollida de residus amb l’objectiu d’avançar cap al residu zero, amb menys generació i millor reciclatge

El desplegament a Sant Andreu del Palomar arribarà a 28.000 habitants i es converteix en el desplegament més gran del sistema porta a porta a tot Catalunya. Es farà dues fases, ara una primera amb la implantació en gairebé 6.000 habitatges i a l’octubre en prop de 6.000 habitatges més.

El nou sistema ja s’ha presentat a gran part de les comunitats de veïns i veïnes i a les activitats econòmiques de la zona. A més, des d’avui es posa en marxa l’oficina del porta a porta a l’espai Josep Bota al recinte Fabra i Coats, que funciona de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores

Descarregar dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut