Janet Sanz participa en la presentació de la Setmana d’Arquitectura 2021 : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en la presentació de la Setmana d’Arquitectura 2021

04/05/2021

Dimecres 5 de maig, a les 12:00 hores (Coberta verda de C/Consell de Cent, 323. Accedir al terrat), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en la presentació de la Setmana d’Arquitectura 2021, un esdeveniment que oferirà de nou un ampli ventall d’activitats lúdiques i divulgatives per promoure l’arquitectura de Barcelona entre els ciutadans i ciutadanes.

 


 

També hi intervindran Assumpció Puig, degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC); Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, i Anna Ramos, directora de la Fundació Mies van der Rohe.

Durant la roda de premsa es presentarà l’extens programa de l’esdeveniment, que té per objectiu que la ciutadania conegui l’activitat arquitectònica de més a prop d’una manera amena, didàctica i atractiva.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els periodistes que vulguin fer preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 686 173. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut