Jaume Collboni i Josep A. Planell presenten el programa MatchImpulsa per a la digitalització de l’Economia Social i Solidària i col·laborativa : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Josep A. Planell presenten el programa MatchImpulsa per a la digitalització de l’Economia Social i Solidària i col·laborativa

04/05/2021

El programa és el primer de la nova Càtedra Oberta en Economia Digital, creada pel consistori i la UOC per als propers tres anys

Dimecres 5 de maig, a les 11.15 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni i el rector de la Universitat Oberta de Catalunya, Josep A. Planell, presentaran el programa MatchImpulsa per a la digitalització de l’Economia Social i Solidària i economia col·laborativa de Barcelona. També hi participaran el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro, i la directora de la Càtedra, Mayo Fuster Morell.

El programa es posa en marxa en el marc del llançament de la nova Càtedra Oberta Barcelona UOC en Economia Digital, fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i la Universitat Oberta de Catalunya.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 10 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut