Xavier Marcé i Eduard Torres presenten la la nova App Check Barcelona per gestionar els fluxos de visita dels diferents espais d’interès : Servei de Premsa

Xavier Marcé i Eduard Torres presenten la la nova App Check Barcelona per gestionar els fluxos de visita dels diferents espais d’interès

10/05/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts dia 11 de maig a les 12.15 hores (Valkiria Hub, carrer Pujades 126), el regidor de Turisme i indústries creatives, Xavier Marcé; el president del comitè executiu de Turisme de Barcelona, Eduard Torres; i la directora del Consorci, Marian Muro, presentaran la nova App de gestió i ocupació d’espais turístics Check Barcelona.

La presentació es farà presencialment i de manera virtual per aquells mitjans que ho prefereixin. Seguint les indicacions de protecció antiCovid, abans d’entrar, els assistents es faran el test d’antígens el resultat del qual es donarà en pocs minuts. Per aquest motiu, els periodistes han de confirmar assistència i acudir a l’espai Valkiria mitja hora abans de començar l’acte.

Per tal de connectar-se telemàticament, els periodistes poden posar-se en contacte amb el telèfon 646467715 per obtenir l’adreça de zoom i la contrasenya.

Retransmissió en directe
https://www.youtube.com/watch?v=NlWMxrR_d78





Paraules clau

app/ Check Barcelona/