Jaume Collboni i Albert Batlle presenten les novetats en la reobertura del Tibidabo : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Albert Batlle presenten les novetats en la reobertura del Tibidabo

12/05/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 13 de maig, a les 12.00 hores (Estació Inferior Funicular del Tibidabo, plaça del Doctor Andreu), el primer tinent d’alcaldia i president de BSM, Jaume Collboni, el regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi i president de PATSA Albert Batlle i la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz, explicaran als mitjans la reobertura del Tibidabo el pròxim dia 15 i les novetats que es presenten aquesta temporada.

 

 

La presentació es farà en el marc de la remodelada l’Estació Inferior del Funicular del Tibidabo que esdevindrà la nova porta d’entrada al Parc d’Atraccions un cop inaugurada la Cuca de Llum i engegat el pla de mobilitat sostenible del Tibidabo.

El Parc d’Atraccions Tibidabo torna a obrir a la ciutadania després del seu tancament seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i en coordinació amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona i la Comissió de Seguiment de la crisi generada pel Coronavirus. La reobertura es fa garantint en tot moment la màxima seguretat per a treballadors, treballadores i visitants, amb la implementació d’un paquet de mesures de protecció i higièniques.

El Parc ha adaptat tots els seus serveis per garantir als visitants una gran experiència totalment segura, potenciant les atraccions a l’aire lliure i reformulant la programació d’espectacles per fer-los compatibles amb la normativa vigent.

Els mitjans interessats en fer preguntes podran fer-ho enviant-les per Whatsapp al telèfon 607568950.





Paraules clau

tibidabo/