Ada Colau presenta l’estat de construcció d’habitatge públic a la ciutat : Servei de Premsa

Ada Colau presenta l’estat de construcció d’habitatge públic a la ciutat

13/05/2021

Divendres 14 de maig, a les 11.30 hores (c. Ulldecona, 35, solar situat davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra), tindrà lloc l’acte de col·locació de la primera pedra d’una nova promoció de 72 habitatges públics de lloguer al barri de la Marina. En l’acte, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presentarà l’estat de la situació de construcció d’habitatge públic de la ciutat, acompanyada per la regidora d’Habitatge i Rehabilitació, Lucia Martín, i el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra. També hi intervindran la degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig, i el president del Gremi de Constructors d’Obres, Josep Gassiot. En la col·locació de la primera pedra també hi participaran representants de les entitats veïnals Mans a les mans, la Unió d’Entitats i de l’Associació de Veïns Eduard Aunós.

 

 

Al barri de la Marina del Prat Vermell s’hi troben dues altres promocions d’habitatges d’impuls municipal amb les obres avançades, com són la promoció de cohabitatge de “La Chalmeta”, a la cantonada entre els carrers d’Ulldecona i de Micaela Chalmeta, i un altre edifici de més de 100 habitatges promogut per l’IMHAB en el solar contigu on es farà l’acte de la primera pedra.

IMPORTANT: En cas que les condicions meteorològiques no permetin la celebració de l’acte, s’informarà amb antel·lació de l’ajornament i de la nova data.

NOMÉS STREAMING Mòbil per preguntes whatsapp 662 685 801Compartiu aquest contingut