Presentació de la nova campanya de Destinació Turística de Barcelona : Servei de Premsa

Presentació de la nova campanya de Destinació Turística de Barcelona

14/05/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 17 de maig a les 11.30 hores (Casa Vicens, Carolines 20-26) el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, el president del comitè executiu de Turisme de Barcelona, Eduard Torres; el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, i la directora del Consorci, Marian Muro, presentaran en conferència de premsa la nova campanya de destinació per reactivar el turisme.

Es tracta de la primera campanya, després de la pandèmia, que es presenta amb una estratègia de reposicionament turístic per ressituar la destinació com una de les 10 millors destinacions urbanes del món, reforçant la seva identitat i els seus principals atributs.

La presentació i llançament d’aquesta campanya es fa la mateixa setmana que se celebra la fira FITUR a Madrid on les principals destinacions presenten i llancen les seves accions de màrqueting turístic i on Barcelona hi estarà present amb un espai expositiu i una densa agenda de reunions i actes amb els principals operadors i organitzacions turístiques.

En l’acte, presencial, es comptarà amb la participació de l’equip creatiu de l’agència Equipo Singular que ha realitzat la campanya i amb representants dels gremis i entitats representades en el Consell General de Turisme de Barcelona.

Per motius d’aforament, preguem confirmeu la vostra assistència a lferrando@barcelonaturisme.com.

La presentació es podrà seguir també a través del web de Zoom. Per seguir-ho, caldrà inscriure’s en aquest enllaç: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_FDxOvTvWRUiDN2jDZ07m5A

 

Per més informació: Lali Ferrando lferrando@barcelonaturisme.com





Paraules clau

Destinació Turística de Barcelona/ turisme/