La Guàrdia Urbana intervé més de 7 quilos de cocaïna : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé més de 7 quilos de cocaïna

18/05/2021

Els agents detenen cinc persones relacionades amb el subministrament de drogues a diferents punts de venda de la ciutat

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat d’Investigació, de les Unitats Territorials de Ciutat Vella, Sant Martí, Gràcia i Horta Guinardó, i de la Unitat de Reforç a les Emergències i Proximitat, van detenir ahir cinc persones per un presumpte delicte de contra la salut pública i van decomissar més de 7 quilos de cocaïna en el marc de l’operació “Lucho”.

Les investigacions prèvies tenen el seu origen a finals de l’any passat quan efectius de la Guàrdia Urbana del Grup de Delinqüència Urbana de Ciutat Vella van detectar un possible proveïdor de substàncies estupefaents. Aquest individu subministrava substàncies estupefaents tant als principals regents dels punts de venda de droga com  a altres grups delictius que posteriorment la distribuïen al detall entre els consumidors de la zona.

Davant aquests fets es va iniciar un operatiu de seguiment i vigilància integrat per agents del Grup de Delinqüència Urbana de Ciutat Vella i la Unitat d’ Investigació de la Guàrdia Urbana, amb coordinació amb l’Àrea d’Investigació Criminal de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra. L’operatiu va destapar l’activitat i la identitat d’altres presumptes distribuïdors en altres districtes.

Fruit de la investigació, ahir, 17 de maig, es van realitzar tres entrades i perquisicions per ordre judicial en tres domicilis del barri Gòtic, la Verneda i la Pau i del Baix Guinardó. Els agents van intervenir 7,362 quilos de cocaïna, 7,231 quilos de substància de tall, estris necessaris per a treballar la droga i distribuir-la i diners en efectiu.

 

 

Vídeo relacionat (mp4)Compartiu aquest contingut